Nyereményeink

Tefal Optigrill+ Snacking & Baking elektromos grill

Tefal Optigrill + Snacking & Baking elektromos grill

Sütés, grillezés és pirítás egyetlen készülékkel
Automatikus programok, mindig tökéletes eredmény

3 darabot sorsolunk ki!

A Tefal Optigrill + Snacking & Baking kontaktgrill tökéletes társa lesz a grillezésben: négy manuálisan beállítható hőmérsékleti szintet kínál sütéshez és pirításhoz, valamint 6 előre beállított grillprogramot, többek között hamburgerhús, különböző steak húsok, szendvics, kolbász vagy halak grillezéséhez. Az automatikus érzékelőnek köszönhetően az Optigrill felismeri az adagok számát és a hús vastagságát, majd automatikusan beállítja a hőmérsékletet és az időt, hogy az eredmény mindig kiváló legyen. Fény- és hangjelzéssel folyamatosan tájékoztatja Önt a grillezés állapotáról. Soha többé nem ég le az étel, és mindig olyan lesz, ahogyan Ön szereti: véres, medium vagy jól átsült.

A készülék sós és édes ételek elkészítéséhez alkalmas kiegészítőket is tartalmaz: kifli és hamburgerzsemle sütéséhez vagy házi pizzákhoz. Nagy teljesítmény: 2000 W, a kivehető grillező lapok és a cseppgyűjtő is mosható mosogatógépben.

Tefal So Chef grillserpenyő

Tefal So Chef 26 cm grillserpenyő

Első a grillezésben

12 darabot sorsolunk ki!

Élvezze a grillezést a Tefal So Chef grillserpenyővel, a konyhája kényelmében! A kiválóan megtervezett funkciók sora - ide értve a 100%-os biztonságú, kiváló minőségű tapadásmentes felületet, a THERMO-SIGNAL™ hőmérséklet-jelző technológiát és a speciális formájú grillezőrácsokat - megkönnyítik a grillezést és egyúttal segítenek a tökéletes, kiváló ízű eredmények elérésében.

Indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlaphoz is alkalmas. Mosogatógépben mosható, sütésálló.

Tefal Ingenio

Tefal Ingenio sültfogó

Első a grillezésben

85 darabot sorsolunk ki!

A Tefal Ingenio sültforgató csipesz egy praktikus konyhai eszköz, amely tartós és erős, súlya azonban mindössze 185 g. Bármilyen edényben biztonságosan használható, nem sérti fel felületüket. 250 °C-os hőmérsékletig használható, mosogatógépben mosható, anyaga minőségi szilikon és műanyag.